Contact

Mathenesserlaan 485,
3023 GL Rotterdam
Tel:  010-707 38 50
Fax: 010-707 38 51
e-mail: info@durducs.nl


24 uurs spoedlijn strafzaken:
06-53531476

Naamswijziging

Voornaamswijziging
Het komt vaak voor dat men zeer ongelukkig is met de voornaam die door de ouders is gekozen. Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om uw voornaam te laten wijzigen.

Een verzoek tot naamswijziging dient ingediend te worden bij de rechtbank. Hiervoor heeft u een advocaat nodig. Onze advocaten kunnen u hierin bijstaan.

Kosten van de procedure
De advocaten van Durdu c.s. Advocaten werken ook op basis van een toevoeging. Dit betekent dat een procedure al vanaf 170,- 'all in' mogelijk is. Een toevoeging geeft u, afgezien van een eigen bijdrage, recht op gratis rechtsbijstand. De staat betaalt de verdere kosten van uw advocaat. Om te beoordelen of u voor een toevoeging in aanmerking komt, raadpleeg de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht u niet in aanmerking komen voor een toevoeging dan kunnen we u op betalende basis bijstaan. In overleg kunnen vaste prijsafspraken worden gemaakt.

Heeft u nog vragen?
Indien u nadere informatie wenst over voornaamswijziging, dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend informatief gesprek met één van onze advocaten.