Contact

Mathenesserlaan 485,
3023 GL Rotterdam
Tel:  010-707 38 50
Fax: 010-707 38 51
e-mail: info@durducs.nl


24 uurs spoedlijn strafzaken:
06-53531476

Sociaal Zekerheidsrecht

Als uw uitkering niet wordt toegekend of wordt ingetrokken dan krijgt u te maken met regelgeving van het sociale zekerheidsrecht. In veel gevallen is een bezwaarprocedure en/of een beroepsprocedure noodzakelijk.

Durdu cs Advocaten staat u bij in bezwaarprocedures bij onder andere de Sociale Verzekeringsbank of gemeenten, alsmede in beroepsprocedures bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank en de Centrale Raad van Beroep.

Kosten van de procedure
De advocaten van Durdu c.s. Advocaten werken ook op basis van een toevoeging. Dit betekent dat een bezwaarprocedure of beroepsprocedure al vanaf 152,- 'all in' mogelijk is. Een toevoeging geeft u, afgezien van een eigen bijdrage, recht op gratis rechtsbijstand. De staat betaalt de verdere kosten van uw advocaat. Om te beoordelen of u voor een toevoeging in aanmerking komt, raadpleeg de website van de Raad voor Rechtsbijstand. In veel gevallen kunt u de eigen bijdrage middels een bijzondere bijstandsaanvraag vergoed krijgen. Raadpleeg hiervoor de dienst sociale zaken en werkgelegenheid van de gemeente waar u woont.

Heeft u nog vragen?
Indien u nadere informatie wenst, dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend informatief gesprek met één van onze advocaten. Ons telefoonnummer is 010-707 38 50.